Aktualno

Nov Truepress Jet L350UV za digitalni tisk nalepk

Na sejmu Labelexpo bo SCREEN predstavil najnovejši izdelek Truepress Jet L350UV digitalni UV Inkjet tiskalnik za tisk nalep, kakor tudi najnovejšo CTP opremo in programsko opremo specifično za flekso tiskarne.

Truepress Jet L350UVPodjetje SCREEN kaže svojo zavezanost industriji tiska nalepk in kartonaže. Tako bo na sejmu Labelexpo 2013 (24- 27 september, Bruselj) predstavili nov digitalni stroj za tisk etiket, najnovejše Flexo CTP-je in inovativno programsko opremo.

Truepress Jet L350UV je bil prvič predstavljen na sejmu DRUPA po sejmu Labelexpo pa gre v redno komercialno prodajo. Predstavljen bo na SCREEN-ovem štandu (9G50) in prav tako pri podjetju Dantex (štand 5D20).

Screen je razvil Truepress Jet L350UV zaradi velikega povpraševanja velikih blagovnih znamk po emablaži z dodano vrednostjo, ki povečuje diferenciacijo izdelka. Ta inovativni Inkjet tiskalnik za nalepke se ponaša s fotorealistično kvaliteto, hitrimi menjavami poslov, stabilno proizvodnjo in ne zahteva skoraj nikaršnjega dnevnega vzdrževanja.

Tako lahko tiska širine materialov do 322mm (12.6in) pri najvišji hitrosti 50m (164ft) na minuto. S svojo produkcijo 16,1 m2/minuto postavlja standarde v svoji branži. Laminacija, izrez, in ostala dovršitvena dela se lahko priklopijo na Truepress Jet L350UV za avtomatizacijo proizvodnje od začetka do konca.

V kombinaciji z napredno tehnologijo upravljanja barv, ki bazira na SCREEN-ovem universalnem workflow-u lahko Truepress Jet L35UV tiska gladke in žive prehode. Da bi zgotovil velik barvni spekter, ki je večji od klasičnega tiska, uporablja Truepress Jet L350UV Screenove "high-definition" UV barve. Opcijsko lahko dodamo "opaque white" belo barvo za dodatno povečanje barvne živahnosti in povečanje raznolikosti uporabnih materialov, ki nam omogoča tisk na transparentnem filmu in metalnih folijah.

Tiskalnik vključuje "single-pass greyscale piezo" glave z najmanjšo velikostjo kapljic 3 picolitre.