Podjetje EPPS (Elektronsko pismo pošte Slovenije) je investiralo v nakup najnovejšega Screen-ovega Inkjet sistema Truepress Jet 520.


Sodoben izpisni center podjetja EPPS – elektronsko pismo Pošte Slovenije, zagotavlja storitve v celotnem sklopu priprave in tiska: svetovanje pri izdelavi obrazcev in pošiljk, izpisovanje obrazcev, izdelave pošiljk ter raznos. Skrbi za pretvorbo pošiljk oddanih prek elektronskih medijev v fizično obliko. Celostna storitev in sodelovanje olajša delo strankam, saj nudimo celotno izvedbo – od oblike in vrste pošiljke do oddaje v raznos. Podjetje je v 100 odstotni lasti Pošte Slovenije.

Z najnovejšo pridobitvijo podjetje EPPS povečuje kvaliteto in hitrost tiska transpromo materialov, hkrati pa si z novo opremo omogoča širjenje tržišča tudi na tisk knjig, časopisov in drugih tiskovin.


Truepress Jet520 je digitalna InkJet naprava za tisk v enem prehodu z neprekinjenim vlaganjem. Poznana spretnost podjetja Screen v proizvodnji in strojni industriji v kombinaciji z najnovejšimi Epsonovimi piezo DOD ink jet glavami ter barvami na vodni osnovi, rezultirajo v visoki stopnji natančnosti, kvalitete in zanesljivosti tiska na premazani in nepremazani papir. Truepress Jet520 lahko enostavno tiska tudi do 50400 barvnih strani na uro obojestransko.

Inovativni Truepress Jet520 podjetja Screen vključuje že dokazano tehnologijo priprave tiska in upravljanja z barvami podjetja. Gre za ink jet napravo, ki ima izredne tehnične lastnosti, visoko kvaliteto in nizke stroške obratovanja.

V zadnjih treh letih je to največja investicija v grafični industriji v Sloveniji.

Zadnjič posodobljeno ( Sreda, 25 Januar 2012 13:53 )