MCA PRO d.o.o., Tel.: +386 2 330 - 14 - 00, Fax.: +386 2 330 - 14 - 20, E-pošta: info@mcapro.si


Prodaja in servisiranje profesionalne grafične opreme

Zastopstvo in prodaja grafične opreme, servisiranje, tehnična podpora, ter svetovanje za grafična podjetja na področju zahodnega Balkana (Slovenija, Hrvaška, Srbija, BiH, Makedonija, Črna Gora in Albanija).
Novice


September 26, 2013

FujiFilm na sejmu IFRA

Fuji film bo na sejmu IFRA predstavil nov produkt v njihovem prodajnem programu in sicer nov Violet CTP - Fuji Luxel Vmax
Nova osvetljevalna enota je najhitrejša v svojem razredu in je CTP 3 generacije.

Preberi več   

Storitve

 • Servis grafične opreme

  V podjetju izvajamo servis za vso opremo proizvajalca Screen, kakor tudi za nekatere druge proizvajalce (Heidelberg, AGFA, FUJI in podobno). Naši serviserji se redno strokovno izobražujejo in ostajajo v stiku z najnovejšo opremo tako na področju CTP opreme kakor na področju digitalnih tiskarskih rešitev.

 • Svetovanje

  Za različna grafična podjetja, kakor tudi druge proizvajalce izvajamo svetovanja na različnih področjih grafične stroke.
  Povejte problem in vam ga rešimo !

 • Certifikacija probnih odtisov

  Za zunanje stranke izvajamo storitev certificiranih probnih odtisov. Za več informacij se obrnite na Sašota Veljkoviča na telefon 041 238 447.

Zadovoljne stranke

Ste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque. terst

MITJA NOVAK, direktor

voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

JANEZ NOVAK, vodja projektov

Imate vprašanje za nas?